Grupul de companii LIDER a fost fondat în anul 2000. Astăzi LIDER este una dintre companiile în dezvoltare dinamică pe piața materialelor și echipamentelor de construcție, ale cărei activități combină trei domenii principale:

– materiale pentru acoperișuri și fațade
— utilaj de construire
— elemente de fixare

La 8 august 2008, Esplan-Lux SRL, membră a grupului LIDER, a devenit prima dintre companiile de producători de materiale pentru acoperișuri și fațade de pe piața din Moldova, care a introdus un sistem de calitate în conformitate cu ISO 9001:2000 sistem de management al calitatii. În iulie 2009, Esplan-Lux SRL a trecut recertificarea sistemului calitatii in conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008. Și anual trece cu succes confirmarea conformității acestui sistem de calitate.

Materialele pentru acoperișuri LIDER sunt larg cunoscute pe piața și se caracterizează, în primul rând, prin calitate înaltă, confirmată de o garanție de până la 35 de ani și caracteristici excelente de instalare. Grupul de companii LIDER are o bază de producție dotată cu linii de profilare finlandeze și italiene moderne și costisitoare, care asigură precizia geometrică a produselor. Toate utilajele sunt inspectate și întreținute în mod regulat.

Grupul de companii LIDER este furnizorul oficial de echipamente de constructii de la producatori europeni si globali. De 12 ani de funcționare, compania a reușit să ocupe o poziție puternică pe piață și astăzi este unul dintre furnizorii de top de utilaje de construcții care vă permit să efectuați în siguranță și confortabil diverse lucrări la înălțime.

Linia de activitate a grupului de companii LIDER - echipamente de fixare - a fost înființată în 2004. Datorită unei selecții competente de furnizori, astăzi LIDER este gata să ofere cea mai largă gamă de echipamente de fixare la prețuri accesibile.

Toate materialele oferite sunt certificate și au o experiență de exploatare de succes în Republica Moldova.

Fiind distribuitor oficial al multor mari producători (Arcelor Mittal, Voestalpine, Dongbu Steel, ThyssenKrupp, Fakro, Rockwool, Isover, Juta, Galeco, Bud-Masz, Vilpe, Zarges, Wkret-met), grupul de companii LIDER are condiții exclusive pentru livrarea directă a mărfurilor și, prin urmare, lucrează cu clienții săi la prețuri competitive.

Principala prioritate a companiei este furnizarea gamei de servicii complexe, începând cu selectarea și calcularea unei comenzi și terminând cu consultații personale privind aplicarea și funcționarea acestora.

Angajații LIDER participă în mod regulat la expoziții și seminare internaționale specializate. Instruirea managerilor companiei la seminare și traininguri organizate de furnizori și parteneri ne permite să oferim clienților asistența calificată în alegerea materialelor și echipamentelor. Partenerii companiei noastre sunt peste 400 de companii de pe întreg teritoriul Moldovei. Grupul de companii LIDER a început să exporte materiale pentru acoperișuri și fațade în străinătate. În lucrul cu clienții, compania se concentrează pe cooperarea productivă pe termen lung.

Oficiile LIDER sunt situate convenabil în Chișinău, Bălți, Cahul, Anenii Noi, Orhei, Comrat și Ungheni.

Vă invităm pentru colaborare!