Fereastră de mansardă
FAKRO FTS-V

Fereastra poate fi montată atât pe căprior, cît și pe șipcă (unghiul de instalare 15-90°).

Parametri tehnici a ferestrei FTS-V U2

 1. Ferestre fabricate din lemn de pin de cea mai bună calitate, stratificat și împregnat cu fungicid în vid. Lemn lăcuit in două straturi cu lac acrilic ecologic cu aspect natural.
 2. Fereastra cu clapetă de aerare V10, oferă posibilitatea reglării manuale a fluxului de aer. Cînd este complet deschisă aceasta permite pătrundera aerului proaspăt cu un debit de pînă la 9m3/oră la odiferență de presiune de 10 Pa . Clapeta de aer protejează in potriva racirii încaperii. Filtrul suplimentar exclude posibilitatea de a pătrunde în camera a prafului și a insectelor.
 3. Fereastra cu clapetă de aerare V10, oferă posibilitatea reglării manuale a fluxului de aer. Cînd este complet deschisă aceasta permite pătrundera aerului proaspăt cu un debit de pînă la 9m3/oră la odiferență de presiune de 10 Pa . Clapeta de aer protejează in potriva racirii încaperii. Filtrul suplimentar exclude posibilitatea de a pătrunde în camera a prafului și a insectelor.
 4. Poziționarea mînerului în partea de jos a carcasei ferestrei permite operarea ușoară a ferestrelor montate corect. Mînerul poziționat in partea de jos este mereu la îndemînă.
 5. Clapeta specială, construcția balamalelor și mînerului vă permit să fixați fereastra în 4 poziții, inclusiv în 2 poziții concepute pentru a ventila și a fixa fereastra atunci când o rotiți cu 180°.
 6. Prin fereastra pentru mansardă montată pe acoperiș pătrundecu 40-50% mai multă lumină, decit prin fereasta de fațadă.

Selectarea numărului și dimensiunea ferestrelor

Numărul și dimensiunea ferestrei necesare pentru iluminarea mansardei, este determinată de raportul dintre suprafața vitrată și suprafața podelei.

Raportul recomandat 1:10.

Exemplu: dacă suprafața podelei 25 m², atunci suprafața vitrată trebuie sa fie aproximativ 2,5 m². Valoarea suprafeței vitrate a geamului este prezentată mai sus într-un dreptunghi sub dimensiunea ferestrei. Dacă utilizați o fereastră de 78x118 cm, cu o suprafață vitrată de geamuri de 0,59 m2, pentru o cameră cu o suprafață de 25 m2 va avea nevoie de patru astfel de ferestre (4x0,59 = 2,36 m2).

  This will close in 0 seconds

   This will close in 0 seconds

    This will close in 0 seconds

    [vrm360 canvas_name=s1 model_url=https://krovli.lider.md/wp-content/uploads/2023/04/Melano.fbx aspect_ratio=1.8 initial_offset=0.9]

    This will close in 0 seconds

    [vrm360 canvas_name=s1 model_url=https://krovli.lider.md/wp-content/uploads/2023/04/Lider.fbx aspect_ratio=1.8 initial_offset=0.9]

    This will close in 0 seconds

    [vrm360 canvas_name=s1 model_url=https://krovli.lider.md/wp-content/uploads/2023/04/Florentia.fbx aspect_ratio=1.8 initial_offset=0.9]

    This will close in 0 seconds